• «كاظم غريب آبادي» دبير ستاد حقوق بشر ايران شد
  • تغيير معنادار آمار‌هاي كرونايي
  • توصيه هايي براي بهبود عملكرد كبد
  • شرايط پرسپوليس براي بازي با الهلال بد نيست
  • «مايكل كين»: ديگر بازيگر نيستم، نويسنده‌ام

۳۰ درصد كودكان جهان سوءتغذيه شديد دارند/ ۴۱ ميليون نفر در معرض خطر قحطي هستند

۱۲ بازديد

مديركل دفتر جامعه براي بهبود تغذيه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: 30 درصد از كودكان جهان به شدت دچار سوء تغذيه هستند و 41 ميليون نفر در جهان در خطر گرسنگي هستند. به گزارش مجله روز ، دكتر زهرا عبدالهي به مناسبت روز جهاني غذا گفت: “بيش از 3 ميليارد نفر …

۳۰ درصد كودكان جهان سوءتغذيه شديد دارند/ ۴۱ ميليون نفر در معرض خطر قحطي هستند https://majale-rooz.ir/2021/10/۳۰-درصد-كودكان-جهان-سوءتغذيه-شديد-دارن/ Fri, 15 Oct 2021 13:42:38 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/10/۳۰-درصد-كودكان-جهان-سوءتغذيه-شديد-دارن/ مديركل دفتر جامعه براي بهبود تغذيه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: 30 درصد از كودكان جهان به شدت دچار سوء تغذيه هستند و 41 ميليون نفر در جهان در خطر گرسنگي هستند. به گزارش مجله روز ، دكتر زهرا عبدالهي به مناسبت روز جهاني غذا گفت: “بيش از 3 ميليارد نفر …

مديركل دفتر جامعه براي بهبود تغذيه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: 30 درصد از كودكان جهان به شدت دچار سوء تغذيه هستند و 41 ميليون نفر در جهان در خطر گرسنگي هستند.

به گزارش مجله روز ، دكتر زهرا عبدالهي به مناسبت روز جهاني غذا گفت: “بيش از 3 ميليارد نفر (تقريباً 40 درصد از جمعيت جهان) قادر به تهيه رژيم غذايي سالم نيستند.” طبق برآوردهاي اخير ، 41 ميليون نفر در 43 كشور جهان در خطر گرسنگي هستند. در سال 2019 ، اين رقم 27 ميليون نفر بود.

وي افزود: بيش از دو ميليارد نفر به دليل رژيم غذايي نامناسب و كم تحركي داراي اضافه وزن و چاقي هستند. سالانه 4.3 ميليون بزرگسال در سراسر جهان بر اثر چاقي جان خود را از دست مي دهند. علاوه بر اين ، 44 درصد ديابت ، 23 درصد بيماريهاي ايسكميك قلب و 7 تا 41 درصد سرطانها مربوط به چاقي است.

وي ادامه داد: 14 درصد مواد غذايي در جهان در حين كاشت ، برداشت ، ذخيره سازي و حمل و نقل از بين مي رود و 17 درصد مواد غذايي نيز توسط مصرف كننده هدر مي رود. جمعيت شهري جهان 55 درصد افزايش يافته و به 68 درصد تا سال 2050 رسيده است.

مديركل دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: “بين 720 تا 811 ميليون نفر در سال 2020 گرسنه ماندند.” اين تعداد 161 ميليون نفر بيشتر از سال 2019 بود. حداقل 30 درصد از كودكان جهان از سوء تغذيه شديد رنج مي برند.

عبداللهي افزود: نقش غذا و نحوه تغذيه مردم در يك جامعه در سلامت ، بار و كارآيي بيماريها و ارتباط آنها با توسعه اقتصادي با تحقيقات گسترده جهاني نشان داده شده است و نشان داده شده است كه سرمايه گذاري در تأمين غذاي سالم و سلامت تغذيه نه تنها اقتصادي است و يك نياز اجتناب ناپذير ملي محسوب مي شود.

عبداللهي ادامه داد: روز جهاني غذا 2021 در دومين سال همه گيري كوويد 19 و تأثيرات گسترده آن در جهان با شعار “آينده ما نتيجه كارهايي است كه امروز انجام مي دهيم” گرامي داشته مي شود. توليد بهتر ، تغذيه بهتر ، محيط بهتر و زندگي بهتر. “و به كشورها هشدار مي دهد كه با توجه به پيامدهاي اقتصادي تاج ، خشكسالي و تغييرات آب و هوايي و افزايش قيمت مواد غذايي ، بايد براي ايجاد سيستم تامين پايدار غذا در در سالهاي آينده براي جلوگيري از عدم امنيت غذايي و سوء تغذيه.

وي افزود: “در آخرين گزارش فائو (2020) ،” امنيت غذايي و تغذيه جهان “زنگ خطر بزرگي براي بشريت و رهبران جهان به صدا درآمده است. اين گزارش به ده ها ميليون نفر اشاره مي كند كه تعداد افراد مبتلا به گرسنگي و سوء تغذيه مزمن در پنج سال گذشته افزايش يافته است و نشان مي دهد كه تعداد افراد مبتلا به گرسنگي و سوء تغذيه مزمن در جهان همچنان رو به افزايش است. وضعيت فعلي به ويژه با ورود جهاني كوويد 19 در حال تسريع است.

وي گفت: اين گزارش نشان مي دهد كه تا سال 2020 بين 720 تا 811 ميليون نفر در جهان گرسنه بودند كه در مقايسه با سال 2019 ، يعني 161 ميليون نفر ديگر در جهان گرسنه بودند.

مديرعامل گفت: “بر اساس اين گزارش ، جهان در راه از بين بردن گرسنگي تا سال 2030 در حال حركت است و در مسير درستي حركت نمي كند و عليرغم برخي پيشرفت ها ، اكثر شاخص ها براي دستيابي به اهداف تغذيه اي جهاني نااميد كننده است.” بهبود تغذيه جامعه.

عبداللهي افزود: امنيت غذايي و كيفيت تغذيه ، از جمله آسيب پذيرترين گروه ها ، به دليل همه گيري كوويد 19 و تاثيرات منفي آن بر ابعاد اقتصادي و اجتماعي تشديد مي شود و آثار مخربي بر دستاوردهاي مبارزه با گرسنگي در سه دهه گذشته ”

وي گفت: “ايران از اين تهديد در امان نيست و در شرايط كنوني بحران تاج ، به دليل كاهش درآمد و از دست دادن شغل در برخي از جمعيت ، تحريم هاي ناجوانمردانه ، افزايش قيمت جهاني مواد غذايي و تورم در معرض خطر افزايش ناامني غذايي ، به ويژه در مناطق “يك كشور خصوصي وجود دارد و از بخشهاي مربوطه مي خواهد تا براي حمايت از بخشهاي آسيب پذير جهان اقدام فوري انجام دهند.

مديركل دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: با اقدامات و برنامه هاي اجرا شده در قالب شبكه هاي مراقبت هاي بهداشتي و مشاركت بخش هاي توسعه ، كشور ما موفقيت هاي چشمگيري در كاهش سوء تغذيه در كودكان باردار و كمبود ريز مغذي ها براي بيش از دو دهه است. “در شرايط كنوني بحران تاج جهاني و پيامدهاي اقتصادي آن ، ترس از افزايش قيمت مواد غذايي وجود دارد و از خشكسالي بار ديگر با شيوع سوء تغذيه در ميان گروه هاي كم درآمد و گروه هاي تغذيه آسيب پذير مواجه خواهيم شد.

عبدالهي تصريح كرد: در شرايط كنوني ، دفتر بهبود تغذيه جامعه برنامه حمايت تغذيه اي را براي مادران باردار و كودكان زير 5 سال كه دچار سوءتغذيه و نياز به همكاري كميته امداد امام هستند اجرا مي كند. با همكاري مستقيم اين دفتر ، وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي طرح كمك معيشتي را در دو سال گذشته براي خانواده هاي داراي ناامني غذايي اجرا كرده است.

وي ادامه داد: كارشناسان تغذيه شاغل در مراكز بهداشتي درماني استان ، شهرستان و مراكز خدمات جامع سلامت ، خدمات تغذيه و آموزش و فرهنگ سازي براي تغذيه مناسب را ارائه مي دهند و خدمات ارزنده اي را در قالب طرح شهيد سليماني به خانواده هاي مبتلا به بيماري كرونا قلب ارائه مي دهند.

وي گفت: توصيه هاي تغذيه اي از طريق سيستم تلفن 4030 به مردم كشور در زمينه تغذيه براي تقويت سيستم ايمني بدن و كنترل بيماري عروق كرونا قلب در دوران نقاهت و بهبود و ارائه مشاوره به افراد مبتلا به بيماري كرونا قلب ارائه مي شود. و از وضعيت تغذيه آنها پيروي كنيد.

عبدالهي خاطرنشان كرد: آنچه مسلم است اين است كه علاوه بر مراقبت هاي تغذيه اي كه توسط كاركنان بهداشت ، ارائه دهندگان خدمات بهداشتي و كارشناسان تغذيه در شبكه هاي بهداشتي كشور به مردم ارائه مي شود ، اقدامات ديگري نيز در سطح امنيت غذايي و تغذيه كلان انجام مي شود. براي كنترل قيمت مواد غذايي ، در نظر گرفتن يارانه هاي غذايي براي دهك هاي كم درآمد در زنجيره توليد ، عرضه و مصرف مواد غذايي و اتخاذ تدابيري براي كاهش ضايعات مواد غذايي.غذاها براي كاهش خطر ناامني غذايي. وقوع سوء تغذيه و كمبود ريزمغذي ها و عوامل خطر تغذيه اي بيماري هاي غير واگير شايع ، از جمله بيماري هاي قلبي عروقي ، ديابت و سرطان را كنترل مي كند.

به گزارش وب دا ، وي در پايان گفت: ناامني غذايي و انواع سوء تغذيه ناشي از كمبود غذا و سوء تغذيه ، علاوه بر آثار سوء جسمي ، بر سلامت اجتماعي و رواني نيز تأثير منفي مي گذارد. بنابراين ، تأمين امنيت غذايي و تغذيه جامعه بايد يكي از اهداف اصلي برنامه هاي توسعه اقتصادي و اجتماعي كشور باشد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.