يكصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور عصر امروز چهارشنبه 30 بهمن ماه به رياست مهدي جمالي نژاد معاون عمراني ، توسعه امور شهري و روستايي وزير كشور و رئيس جمهور برگزار شد. نكته. به گزارش مجله روز ، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور؛ در يكصد و …
يكصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي عالي هماهنگي ترافيك برگزار شد https://majale-rooz.ir/2021/02/يكصد-و-شصت-و-چهارمين-جلسه-شوراي-عالي-هما/ مجله روز Wed, 17 Feb 2021 18:44:42 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/02/يكصد-و-شصت-و-چهارمين-جلسه-شوراي-عالي-هما/ يكصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور عصر امروز چهارشنبه 30 بهمن ماه به رياست مهدي جمالي نژاد معاون عمراني ، توسعه امور شهري و روستايي وزير كشور و رئيس جمهور برگزار شد. نكته. به گزارش مجله روز ، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور؛ در يكصد و …
يكصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور عصر امروز چهارشنبه 30 بهمن ماه به رياست مهدي جمالي نژاد معاون عمراني ، توسعه امور شهري و روستايي وزير كشور و رئيس جمهور برگزار شد. نكته.
به گزارش مجله روز ، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور؛ در يكصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور ، يكي از تجربيات موفق در كاهش تعداد قربانيان حوادث رانندگي شهري در شهرهاي استان قزوين مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
محمديان يزدي ، دبير شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور ، با بيان اينكه استان قزوين در كاهش تعداد قربانيان در تصادفات شهري بسيار موفق عمل كرده است ، گفت: اين نتايج در سه سال و يك دوره تجديد نظر شده و به دست آمده است از پنج سال “.
وي افزود: در رتبه بندي سالانه استان هاي كشور ، شاخص هاي اعلام شده توسط قانون احكام دائمي مبني بر كاهش سالانه 10٪ از قربانيان در حوادث رانندگي شهري ملاك عمل و بسته به ‘آن عملكرد است سالهاي مختلف در استان ها مورد بررسي قرار مي گيرد.
دبير شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور در ادامه با اشاره به اينكه در برنامه ششم توسعه: 1997 و 1998 بر كاهش تلفات حوادث رانندگي نيز تأكيد شده است ، گفت: كشور و استانهاي فارس ، كهگيلويه و بويراحمد ، چهارمحال و بختياري ، قزوين و اردبيل نيز بر اساس نرخ كاهش سالانه 10 درصدي در روند كاهش تلفات رانندگي رفتار مثبتي داشته اند.
وي افزود: در اين مطالعه 5 ساله استان هاي قزوين ، همدان ، سيستان و بلوچستان ، كهگيلويه و بويراحمد در اجراي برنامه سالانه 10 درصد كاهش ترافيك در سطح شهر موفق بوده اند و در نتيجه استان هاي قزوين و همدان در 3 سال اصلي ترين استانها بوده اند. پنج سال بسيار برنامه ريزي شده و موفق بوده است.
جمالي نژاد ، معاون مهندسي عمران ، توسعه شهري و روستايي وزارت كشور و رئيس شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهر ، پس از ارائه گزارشي از عملكرد استان قزوين در كاهش قربانيان حوادث رانندگي و گزارشي توسط پليس راهور درباره تلفات در اين استان ، اظهار داشت: مسئولان استان به طور كلي استان را شاهراه مي دانند و عامل ترافيك يكي از عوامل اصلي در افزايش تصادفات ترافيك و تلفات است. برنامه ريزي و هماهنگي مداوم در حوزه هاي انتخابيه استان براي به حداقل رساندن تلفات.
وي افزود: استان قزوين به دليل همجواري با پايتخت پذيراي مسافران زيادي است و شخصيت گردشگري و صنعتي استان حجم ترافيك شهري و جاده اي را افزايش مي دهد اما با مديريت خوب خوشبختانه تلفات ترافيكي كاهش مي يابد.
جمالي نژاد گفت: مطالعات در زمينه مديريت ايمني راه ها ، استفاده از پروژه هاي جديد متعدد ITS و تجزيه و تحليل استاندارد اقدامات خوبي است كه در اين زمينه انجام شده است.
رئيس شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور اظهار داشت: در طرح هاي كلانشهري نظير طرح جامع شهر ، طرح جامع ترافيك و طراحي فضاي سبز شهري غالباً تناقض وجود دارد و از اين طرح ها پشتيباني نمي شود ، بنابراين ، براي ايمن سازي جاده ها ، پياده روها و مسيرهاي دوچرخه سواري. “عملكرد مناسب نيست ، به دليل عدم ايمني دوچرخه سوار ، دوچرخه به عنوان وسيله اي براي حمل و نقل تميز از محبوبيت كمتري برخوردار است.
جمالي نژاد با اشاره به اينكه اين موارد در استان قزوين به خوبي مورد توجه قرار گرفته است ، اظهار داشت: حضور افراد باتجربه و باتجربه در مناطق مختلف ترافيكي و شهري نقش موثري در طراحي و اجراي برنامه هاي خلاقانه ترافيكي در شهرها دارد.
در اين زمينه معاون عمراني وزير به انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و شهر در سال آينده اشاره كرد و گفت: انتخاب و حضور افراد متعهد ، متخصص و واجد شرايط در مناطق شهري در شوراهاي اسلامي شهر و روستاها مي تواند تا حد زيادي افزايش اجراي پروژه هاي مهم و موثر شهري.
رئيس سازمان شهرداري ها و توسعه روستايي همچنين بر لزوم اختصاص جرايم رانندگي ماده 23 به شهرداري ها تأكيد كرد.
وي در اين زمينه افزود: در صورت تخصيص صحيح اين اعتبارات بسته به رتبه بندي و عملكرد استانها مي توان اعتبارات بيشتري را به استانهاي اصلي اختصاص داد.
جمالي نژاد از عدم همكاري برخي ارگان ها و سازمان هاي مرتبط با منطقه شهري و كمبود آمار جمع آوري شده براي استفاده در بخش هاي ديگر انتقاد كرد و گفت: “متأسفانه با وجود تلاش ها ، تلاش ها و هزينه هاي بي شماري كه در زمينه تحقيقات انجام مي شود و آمار. اين اطلاعات و آمار به موقع در اختيار ساير بخشها قرار نمي گيرد تا ساير سازمانها بتوانند از آنها در برنامه ريزي ها و برنامه هاي خود استفاده كنند.
وي همچنين پيشنهاد داد كه براي دستيابي به اجماع و همكاري بيشتر در زمينه مسائل حقوقي و قضايي در اين زمينه جلساتي را با مقامات قضايي برگزار كنيم تا كمتر شاهد حوادث تلخ در حوادث رانندگي باشيم.
جمالي نژاد بر لزوم گزارش رسانه ها از اخبار شوراي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور و ارائه اطلاعات بيشتر در اين زمينه تأكيد كرد و گفت: با هماهنگي هاي انجام شده با معاون هماهنگ كننده امور استان ها ، جلسات راهنمايي و رانندگي استان ها شوراها تحت پوشش راديوي استان قرار گرفته اند. “اين يك نقطه عطف در كار اين شوراها خواهد بود.
در پايان ، جمالي نژاد با اشاره به پايان قرن حاضر و بيان اينكه ده سال اول قرن جديد به عنوان دهه اقدام كميسيون امنيت تعيين شده است ، گفت: “ما بايد سالهاي 1400 تا 1410 را از آغاز قرن جديد را به طور جدي تعيين كرده و مراحل لازم را به عنوان نامه آماده كرده و به استانها ابلاغ كنيد تا استانها از اين پس بتوانند اين نامه را به بالاترين اولويت خود تبديل كنند.
من بايد بگويم؛ دستور كار اصلاح معيارهاي تبليغاتي ناوگان تاكسي شهري نيز به درخواست پليس راهور به جلسه بعدي شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور موكول شد.
انتهاي پيام